hero

Over Zeus

In onze productiehallen van het bedrijf in Hardenberg word al meer dan 40 jaar beton verwerkt tot uiteenlopende producten. Van standaard poeren voor de kassenbouw in trilbeton tot grote maatwerk producten met zelf verdichtend beton. Zeus levert voornamelijk betonelementen voor de agrarische sector, de grond-, weg- en waterbouw en de rail-infra. 

De klant staat centraal

Zeus staat bekend als een betrouwbare partner, leveren kwaliteitsproducten en denken graag mee, daardoor zijn er in de loop der jaren goede en langdurige relaties opgebouwd, met klanten en leveranciers.

De Zeus Groep onderscheidt zich door de korte levertijden en een groot assortiment standaardproducten die we uit voorraad kunnen leveren. Ontzorgen, dat is de kracht van Zeus. Als innovatieve leverancier van betonnen oplossingen met jarenlange kennis en ervaring is de Zeus Groep een waardevolle partner voor de klanten.

Wij willen innovatief zijn op het gebied van sociaal ondernemerschap

Sociaal gezicht

Het sociale karakter van de Zeus Groep maakt het bedrijf uniek. Met de oprichting van Zeus Metaal startte Zeus met het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Minstens dertig procent van het personeelsbestand heeft een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Om die reden ontving de Zeus Groep in 2017 een 30+ certificaat op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) wat Zeus een serieuze partner maakt voor uw SROI-verplichtingen. We willen graag innovatief zijn op het gebied van sociaal ondernemerschap, maar vinden het nog belangrijker dat iedereen een kans krijgt. Wij helpen mensen graag op weg naar een stabiele toekomst. 

Maatschappelijke missie

Bij Zeus vinden we het belangrijk dat iedereen lekker in zijn vel zit. Aandacht is hierbij de sleutel. Daarom neemt de jobcoach een vaste plek in binnen het team van de Zeus Groep. Zij zorgt voor de interne vertaalslag tussen werknemers en afdelingshoofd. De Zeus Groep heeft bewust een maatschappelijke missie en wil een inspiratie zijn voor andere ondernemers, maar we zijn en blijven ook een volwaardig bedrijf waar kwaliteit en continuïteit voorop staan.

Duurzame bedrijfsvoering

Kansen laat je niet liggen. Daarom levert de Zeus Groep op verschillende manieren een duurzame bijdrage aan haar omgeving. Een energie neutrale fabriek en een duurzame bedrijfsvoering staan hoog op de agenda.  

Met energiebesparende maatregelen als de overgang van gas naar elektrisch verwarmen, ledverlichting in alle productiehallen en kantoren en een eigen zonnepanelenpark besteden we volop aandacht aan duurzaamheid. Ook in de productie levert de Zeus Groep een aanzienlijke bijdrage aan een schoner milieu. Steeds meer materialen worden hergebruikt en waar mogelijk worden grondstoffen vervangen door duurzame alternatieven.