hero

Tussen spoor en perron

Alles wat je tegenkomt van beton rondom een perron, kan Zeus Rail-Infra maken en leveren. Van perronkeerwanden, stootplaten en bovenleidingfundaties tot kabelkokers en traptreden. Ook al bestaat Zeus Rail-Infra sinds 2015, de Zeus Groep is als prefab leverancier al bijna twintig jaar een betrouwbare partner voor het spoor.

Meer weten over rail-infra? Neem contact op met Gerben Companje Gerben Companje

Hoogwaardige maatwerkoplossingen

Zeus Rail-Infra staat bekend om de gecertificeerde betonelementen voor de rail-infra. Geen station is hetzelfde en daarom is het elke keer weer een uitdaging om met de juiste oplossing te komen. Goed luisteren is de kracht. We denken graag mee met onze klanten en streven naar hoogwaardige maatwerkoplossingen voor de bouw en inrichting van spoor en perrons.

Zeus Rail-Infra profiteert van de expertise en mogelijkheden van Zeus Beton en Zeus Metaal. Dat maakt dat Zeus Rail-Infra een breed assortiment kan bieden.

Totaalleverancier

Zeus Rail-Infra denkt in totaaloplossingen. Zo bieden wij onze klanten een compleet pakket, waarbij we ook producten die niet direct tot het eigen assortiment van Zeus Rail-infra behoren, zoals tegels, opvulzand en steenslag, kunnen leveren. Zeus Rail-Infra ontzorgt, biedt gemak en staat 24/7 voor de aannemers klaar.