hero

Beton

Zeus Beton is steengoed in betonnen oplossingen. Zo zijn de poeren voor de kassenbouw wereldwijd een begrip en kent iedereen kent wel de bouwhekblokken op een bouwplaats. Klanten kennen Zeus Beton voornamelijk van de standaard fabricaten die wij uit voorraad leveren, maar ook voor maatwerkproducten zoals straatmeubilair, L-wanden of stootplaten is Zeus Beton de juiste partner.

Begrip in de kassenbouw

Vooral in de kassenbouw heeft Zeus Beton een stevige reputatie opgebouwd. Onze poeren, ontwikkeld samen met TNO, zijn een begrip in de kassenbouw. Zeus Beton produceert het unieke funderingspaaltje al sinds eind jaren zeventig en is wereldwijd marktleider op dit gebied. In de rekenapplicatie CASTA van TNO, die kassenbouwers gebruiken om hun kassen door te rekenen, zijn de Zeus paaltjes zelfs standaard opgenomen.

Bekijk onze producten

Solide partner stallenbouw

In de stallenbouw is Zeus Beton van oudsher  een solide partner voor het vervaardigen van roostervloeren, boxdekken en diepstrooiselboxen, opstort vloerelementen, stroroosters en onderslagbalken.
De meeste van onze prefab elementen worden onder KOMO productcertificaten geleverd en ons kwaliteitssysteem staat onder permanente controle van de KIWA.

Bekijk onze producten

Groots in maatwerk

Wij denken graag mee met onze klanten om tot een maatwerk oplossing te komen, de ene keer van een kant en klare tekening een mooi product maken en de andere keer vanuit een idee samen een product ontwikkelen en maken.

Hiernaast enkele voorbeelden  van maatwerkproducten.

Informeer naar de mogelijkheden

Hercules Beton

In Tienray zit Hercules Beton, het zusterbedrijf van Zeus Beton. Hercules produceert prefab betonelementen voor de woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw en infrastructuur.

Hercules Beton is sterk in standaard prefab én in maatwerk producten. De belangrijkste standaard producten zijn lateien, raamdorpels en spekbanden, die vrijwel altijd uit voorraad geleverd kunnen worden. Architecten en aannemers kunnen ook bij Hercules terecht voor bijvoorbeeld gevelornamenten, trappen of bordessen.

Ga naar Hercules Beton

HB

Wat de Limburgse vestiging onderscheidt van Zeus Beton is de mogelijkheid om er grote en zware producten te vervaardigen. De productiehallen zijn uitgerust met kranen waarmee producten tot vijftien ton eenvoudig te manoeuvreren zijn.

Betonnen elementen zijn bij Hercules Beton niet altijd standaard grijs. We hebben een ruim assortiment gekleurd beton. Dat varieert van antraciet, wit en champagne tot groen en blauw. Zo krijgt beton een fraaie en eigen look!