hero

Metaal

De productie van betonstaal producten zoals korven, poeren, lasplaten en constructie ijzers, dat is waar Zeus Metaal goed in is. De kracht van de samenwerking tussen Zeus Metaal en Zeus Beton is in veel eindproducten zichtbaar.

Meer weten over metaal? Neem contact op met Peter Prinsen Peter Prinsen

Betonstaal als core business

Zeus Metaal is goed in massaproductie. Een uniek team maakt er met behulp van moderne apparatuur hoogwaardige metaalproducten, zoals balkwapening voor funderingen en stootplaten voor de wegenbouw. Betonstaal is de core business, maar ook producten als hekwerken en trapleuningen worden bij Zeus Metaal vervaardigd. 

Zeus Beton behoort nog altijd tot de grootste klanten, maar Zeus Metaal levert ook halffabricaten aan andere opdrachtgevers door heel Nederland. 

Gewoon, maar toch anders

Op het oog is Zeus Metaal een gewone metaalfabriek waar men kan knippen, buigen, lassen, slijpen en zagen. Het meest onderscheidend zijn de mensen waarmee we het doen. Zij dragen het PSO 30+ certificaat. Toen de metaalafdeling van de sociale werkvoorziening in Ommen dreigde te verdwijnen en binnen Zeus Beton de vraag naar wapeningsstaal toenam, heeft de Zeus Groep de medewerkers en machines overgenomen. Zeus Metaal werd ingericht als beschermde werkplek voor mensen met een arbeidsbeperking. Het kost meer tijd en moeite om hetzelfde te bereiken, maar Zeus Metaal is een concurrerend betonstaal verwerkend bedrijf net als ieder ander.

Maatwerk

Wij denken graag mee met onze klanten om tot een maatwerk oplossing te komen, de ene keer van een kant en klare tekening een mooi product maken en de andere keer vanuit een idee samen een product ontwikkelen en maken.

Voorbeelden  van  (prefab) maatwerkoplossingen:

Informeer naar de mogelijkheden