hero

Farmex

Zeus Farmex produceert prefab tank opslagsystemen voor agrarische bedrijven en voor de industrie. Het Farmex opslagsysteem bestaat uit hoogwaardige betonelementen en biedt al veertig jaar een bewezen oplossing voor de opslag van mest en afvalwater.

Mestsilo’s 

Farmex mestopslagsystemen zijn niet meer weg te denken uit de moderne veehouderij. De silo’s bestaan uit prefab beton elementen, die door de hoge kwaliteit een lange levensduur hebben. Het opslagsysteem wordt opgebouwd door middel van de naspan-techniek, die garant staat voor een waterdichte oplossing. 

De mestsilo’s bestaan veelal  uit de tankelementen type MST-I en MST-IA. Zeus Farmex produceert elementen met standaard hoogtematen. Deze zijn voorradig, dus direct leverbaar en Kiwa gecertificeerd. Op verzoek zijn afwijkende maten mogelijk. 

Meer informatie

Industriële opslagtanks

Ook voor advies, begeleiding en realisatie van betonnen tanks voor industriële toepassingen is Zeus Farmex de aangewezen partner. Het modulaire bouwsysteem van de tanks maakt een snelle bouw mogelijk. De systeemtanks van de typen MST-IA en MST-II worden vooral ingezet als buffertank, biovergister of waterzuivering. De typen MST-III en MST-IV zijn ontworpen om zeer grote constructies te realiseren. De verschillende elementen worden door de Zeus Groep zelf gefabriceerd en vervolgens op locatie geïnstalleerd.

Meer informatie