Beton, tradities en ambitie

Van een krachtig familiebedrijf tot een succesvolle en veelzijdige betononderneming. Zeus heeft een prachtige groei doorgemaakt de afgelopen 35 jaar. Veel is veranderd, maar de tradities en ambitie zijn in al deze jaren onveranderd gebleven. Zeus wil een sterke partner zijn en met bijzondere oplossingen opdrachtgevers op maat bedienen.

Eind jaren 70 werd Zeus Beton als een echte familieonderneming met een sterke binding in de regio opgericht. Met vooraf geproduceerde betonnen elementen
voorzag Zeus Beton in de groeiende vraag hiernaar bij zowel de kassen- als de stallenbouw. Ook na de overname door de huidige eigenaar in 1997 en uitbreiding met het zusterbedrijf in Tienray bleef de binding met de regio en de agrarische sector onverminderd groot. Daarnaast kan Zeus Beton, met inmiddels ruim 90 werknemers, opdrachtgevers wereldwijd met een steeds uitgebreider assortiment bedienen.

Meerwaarde voor opdrachtgevers
De afgelopen tien jaar heeft Zeus door een aantal overnames zijn dienstenaanbod uitgebreid. Als kennis- en innovatiepartner en leverancier van betonnen oplossingen is Zeus een waardig partner voor de agrarische sector, de industrie, bouwbedrijven en infrastructuurbeheerders.

Maatschappelijke meerwaarde
Kansen laat je niet liggen. Daarom probeert Zeus op verschillende manieren een duurzame bijdrage te leveren aan haar omgeving. Door te innoveren, door te streven naar 100% energieneutraliteit, door op te treden als een erkend leerbedrijf en door arbeidsplaatsen te realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking en jongeren met een Wajong-uitkering.