De kracht van Metaal en Beton

Zeus Metaal, sinds 2006 onderdeel van Zeus, is opgericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar wapeningsnetten en korven binnen Zeus. Inmiddels levert Zeus Metaal aan diverse opdrachtgevers door heel Nederland. De kracht van de samenwerking tussen Zeus Metaal en Zeus Beton is duidelijk zichtbaar. Beton en metaal zijn samen sterker dan alleen.

Niet-zichtbare en zichtbare elementen
Zeus Metaal is gespecialiseerd in wapeningselementen maar legt zich ook toe op de productie van andere constructieve elementen en producten, waaronder hekwerken en trapleuningen. In beton gegoten, zichtbaar of niet, Zeus Metaal onderscheidt zich altijd door haar hoogwaardige kwaliteit.

Kennis en kunde
De kwaliteit van Zeus Metaal wordt voor een groot deel bepaald door haar mensen. Zeus Metaal heeft dit bedrijfsonderdeel ingericht als beschermde werkplek voor mensen met een arbeidsbeperking om daarmee gehoor te geven aan haar maatschappelijke betrokkenheid. De Wajongers en medewerkers met een P-uitkering in eigen dienst, WSW-gedetacheerden en stagiaires van de praktijkschool vormen met elkaar 90% van de bezetting van dit unieke team dat met elkaar een hoogwaardige kwaliteit wapening produceert.

Tevens zijn wij een erkend Kenteq leerbedrijf.