Ingenieuze opslagsystemen

Sinds 2016 is Zeus eigenaar van het Farmex opslagsysteem. Dit opslagsysteem, opgebouwd uit betonnen prefabelementen, is niet meer weg te denken uit het Nederlandse agrarische landschap.

Mestsilo’s
Het Farmex opslagsysteem biedt een oplossing voor een grote verscheidenheid aan opslagvraagstukken waarbij waterdichtheid een belangrijke rol speelt. Zeus Farmex werkt dan ook samen met zowel de industrie als agrarische bedrijven. Zo zijn er de afgelopen 40 jaar meer dan duizend mestsilo’s van dit systeem geplaatst in Nederland.
Variërend van kleine silo’s met een opslagcapaciteit van 250 m3 tot grote mestopslagsystemen met een capaciteit van 30.000 m3.

Advies, engineering en realisatie
Dankzij jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van opslagsystemen is Zeus Farmex bij uitstek een geschikte partner voor projecten met bijzondere specificaties. Als adviseur maar ook als bouwpartner. Alle opslagsystemen worden in huis ontworpen, de verschillende elementen worden door Zeus zelf gefabriceerd en vervolgens op locatie geïnstalleerd. Klein of groot, 250 m3 of 30.000 m3, Zeus Farmex garandeert altijd een hoogstaande en waterdichte oplossing.