Maatwerk en innovatieve oplossingen

Zeus Beton heeft de afgelopen 35 jaar een solide reputatie opgebouwd op het gebied van betonnen oplossingen in de agrarische sector. Dit begon al met de kasfundatiepaal die Zeus Beton eind jaren 70 in samenwerking met TNO ontwikkelde. Ook met innovatieve producten als de ammoniak reducerende AgriFloor type 1 en type 2 blijft Zeus Beton zich onderscheiden.

Met de meest recente ontwikkeling – het smileyrooster ten behoeve van aardappelen- en uienopslag – heeft Zeus Beton opnieuw een succesvol product ontwikkeld. Dankzij het vernieuwde ontwerp van dit beluchtingsrooster met halfronde sleuven, is de kans op schade door de schepbak kleiner en heeft het een langere levensduur.
Met deze oplossing, maar ook dankzij ‘de Zeus poer’ en andere prefabelementen is Zeus Beton uitgegroeid tot wereldwijde marktleider in prefab betonnen elementen voor de stallen- en kassenbouw.

Grond-, weg en waterbouw
Zeus Beton richt zich niet uitsluitend op de agrarische sector. Ook in de grond-, weg- en waterbouw is Zeus Beton goed vertegenwoordigd met maatwerkoplossingen. Zo levert Zeus Beton onder andere verschillende elementen voor complete perrons tot poeren voor verkeersborden.